woensdag 18 februari 2009

Over ons

Introductie
Dutch Lost is een website opgericht op 4 februari 2009 voor alle Nederlandse fans van de populaire Amerikaanse televisieserie Lost. Wij proberen al het laatste nieuws te brengen en zoveel mogelijk bezoekers te trekken om een grote community te creëren. Onze website is de grootste en één van de weinig nog up to date websites over Lost in het Nederlands.
  • Op 22 februari 2009 werden wij gevraagd om nieuws te plaatsen op de grootste Lost website ter wereld DarkUFO.
  • Op 4 maart 2009 was Dutch Lost gekozen tot site van de dag op startpagina.nl.
  • Het project "Lost kom terug" werd gestart op 8 april 2009. Het idee was om Lost zo snel mogelijk terug te laten komen op de Nederlandse televisie.
  • De NCRV vroeg ons op dinsdag 23 juni 2009 of wij mee wilden praten over Lost seizoen 5 bij het programma Lunch! op Radio 1. Helaas waren wij te laat met onze reactie en ging dit niet door.
  • Sinds 27 augustus 2009 werkt Dutch Lost samen met Walt Disney Studios Home Entertainment.

Volg al onze updates!

Steun ons met een donatie
Klik hier om ons te steunen door te bellen voor 1,30 euro. Zo ontvangen wij een klein geldbedrag om onze website te verbeteren en jou als bezoeker het allerbeste te geven.


Walt Disney Studios
Sinds 27 augustus 2009 werkt Dutch Lost samen met Walt Disney Studios Home Entertainment. Zij brengen ons onder andere het allerlaatste nieuws.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
Contact - Adverteren? - Over ons - ©2009 -